Ministri

Valdrin Lluka - Valdrin Lluka

Lajmet

Mbahet takimi i radhës i Grupit Punues për PKEK Prishtinë, 10.07.2019 – Në kuadër të angazhimeve për hartimin e Planit Kombëtar për Energji dhe Klimë (PKEK) 2021-2030, është mbajtur punëtoria - takimi i katërt i Grupit Punues për hartimin e PKEK 2021-2030.
Në Fushë Kosovë Inaugurohet sistemi i ujit të pijshëm Prishtinë, 25.06.2019 - Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, së bashku me Burim Berisha Kryetar i Komunës së Fushë Kosovës dhe Kryeshefin Ekzekutiv të KRU Prishtina Ilir Abdullahu, kanë inauguruar sot sistemin e ujit të pijshëm në...
njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO