Ministri

Lajmet

Muharrem Nitaj emërohet ministër në detyrë në MEA Prishtinë. 13.01.2021 - Pas lirimit nga detyra e ministrit të Ekonomisë dhe Ambientit (MEA), Blerim Kuçi, kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti e ka emëruar sot ministër në detyrë Muharrem Nitajn.
njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO