Interviews of Minister

Intervista e ministrit Lluka në emisionin Euro Tribuna - TV Tribuna Chanel Ministri Valdrina Lluka në emisionin Express Intervista në KTV - 31.01.2018
Ministri Lluka ne emisionin Fakt Plus Tribuna Chanel
Ministri Lluka në emisionin Clisk në RTV21
Ministri Lluka në emisionin Momentum në TV Rrokum

Kosovën e presin projekte madhore dhe vende të reja pune, thotë ministri i Zhvillimit EkonomikMinistri Valdrin Lluka
Ministri Lluka në emisionin Info Magazina në Klan Kosova
Ministri Lluka në emisionin Puls në KTV - 18.12.2017
Ministri Lluka në emisionin Click në RTV 21 Intervista e Ministrit Lluka në edicionin e lajmeve në RTK - TC "Kosova e Re"
Intervista e Ministrit Lluka në emisionin FaktPlus TV Tribuna Chanel
Intervista e Ministrit Lluka në emisionin Subvencion në RTK

Intervista e Ministrit Valdrin Lluka në emisionin Euro tribuna
Intervista e Ministrit Lluka në TV Express

notice

KOSOVO IN UNESCO