Ministri

Valdrin Lluka - Valdrin Lluka

Lajmet

Sqarim rreth dorëheqjes së ish menaxherit të Trepçës Prishtinë, 12.03.2018 - Fillimisht na lejoni të sqarojmë për opinionin, që mandati i drejtorit të Trepça Sh.A. ka përfunduar me datën 5 shkurt 2018, andaj, cilado letër “dorëheqje”, është tendencioze, jo e sinqertë...
Ministri Lluka mori pjesë në ‘Global Mentoring Walk Kosova’ Prishtinë, 10.03.2018 - Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, së bashku me Presidenten e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga, ishte pjesë e Global Mentoring Walk Kosova të organizuar nga Business Consultants Council, Melita&Partners dhe Dhoma Ekonomike...
njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO