Gani Koci-ZëvendësministërGani KociZëvendësministër

Ditëlindja:
20.06.1958

Vendlindja:
Polac të Skënderajt

Kualifikimi profesional dhe gradashkencore:

Doktor i Shkencave Juridike - Universiteti Ndërkombëtar i Strugës
Magjistër i Shkencave Juridike

Edukimi universitar dhe shkollor:

Jurist i diplomuar, Fakulteti Juridik –Universiteti i Prishtinës

Shkolla e Lartë Politeknike

Gjuhet: Shqip – armëtare
Serbo-Kroate

Aktivitete dhe funksione, të tanishmeapo paraprake:

1981–1991: I burgosur politik.

1994–1998: Anëtar i K. P. të LDK-së

Deputet i Kuvendit të Kosovës të vitit 1992

Pjesëtar i UÇK-së nga viti 1996, Eprorushtarak në UÇK – nivel Zone dhe Brigade

Nga 1999 Anëtar i Partisë Demokratike tëKosovës

Nga viti 2000 deri 2001 Kryetar i Shoqatëssë Veteranëve të Luftës

Deputet i Kuvendit te Republikës sëKosovës   në 3 (tri) Legjislatura  viti 2001-2011

Kryetar i Komisionit për Buxhet dheFinanca në Legjislaturën 2007-2011

Nga viti 2011 është zëvendësministër iMinistrisë së Zhvillimit Ekonomik, post të cilin e mban aktualisht.

 I martuar ka 4 fëmijë: tri vajza enjë djalë

Jeton në Prishtinë.

 

 
njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO