Kliko këtu për të shprehur mendimin tuaj!

Ne i mirëpresim të gjitha sugjerimet e juaja për rishikimin e akteve rregullative qeveritare si dhe eliminimin e burokracisë për bizneset.

Plotësimi i këtij formulari ju merr rreth 5 - 10 minuta kohë.

Formulari i sugjerimeve!


* Informata të obligueshme Informatat tuaja kontaktuese

Në mënyrë që t’ju përcjellim informata
njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO