Kontakti

ADRESA:
QEVERIA E KOSOVËS/ MINISTRIA E EKONOMISE DHE AMBIENTIT
SHESHI "ZAHIR PAJAZITI", NR. 36
10000 PRISHTINË, REPUBLIKA E KOSOVËS

 

KABINETI I MINISTRIT BLERIM KUÇI

Tel: +383 (38) 200 215-00/01
Email: diella.sallauka@rks-gov.net


            arberesha.hetemaj@rks-gov.netZËVENDËSMINISTRAT:

Muharrem Sfarqa-
Zëvendësministër
Flamur Istrefi Asistent i zëvendësministrit
Email: flamur.istrefi@rks-gov.net


Burbuqe Bakija - Deva-  Zëvendësministre
Ariana Sahatqija - Asistente e Zëvendësministres
Email: ariana.sahatqija@rks-gov.net


Rexhep Kadriu -  Zëvendësministër
Dafina Deva - Asistente e Zëvendësministrit
Email: dafina.deva@rks-gov.net


Muharrem Nitaj- Zëvendësministër
Fatime Lika - Asistente e zëvendësministrit

 
Ergin Bunjaku- Zëvendësministër
Ajshe Maxhuni - Asistente administrative e zëvendësministrit SEKRETAR I PËRGJITHSHËM:

Fatos Qerimi
Tel: +381 (38) 200215/35              
        +381 (38) 200215/03
Email: fatos.qerimi@rks-gov.net

 

STRUKTURA ORGANIZATIVE:

DEPARTAMENTI I INTEGRIMIT EVROPIAN, KOORDINIMIT TË POLITIKAVE DHE ZHVILLIMIT EKONOMIK
Drejtore e Departamentit: Leonita Shabani - Mullarama
Email: Leonita.shabani@rks-gov.net 
Tel: 038/200 215-94

DEPARTAMENTI I ENERGJISË
Drejtor i Departamentit të Energjisë: Luan Morina
Email: luan.morina@rks-gov.net
Tel: 038/200 215-09


DEPARTAMENTI I MINIERAVE
Drejtor i Departamentit të Minierave: Skender Sallahi
Email: Skender.Sallahi@rks-gov.net
Tel: 038/200 215-13

DEPARTAMENTI I POSTË-TELEKOMUNIKACIONIT DHE TEKNOLOGJISË INFORMATIVE E KOMUNIKUESE
Drejtor i Departamentit: Agim Kukaj
Email: Agim.Kukaj@rks-gov.net
Tel: 038/200 215-86


DEPARTAMENTI LIGJOR
Drejtor i Departamentit: Naim Zeqiri
Email: naim.R.zeqriri@rks-gov.net
Tel: 038/200 215-11


DEPARTAMENTI I FINANCAVE DHE SHËRBIMEVE TË PËRGJITHSHME
Drejtor i Departamentit: Agim Thaçi
Email: Agim.Thaci@rks-gov.net
Tel: 038/200 215-31


NJËSIA PËR POLITIKA DHE MONITORIM TË NDËRMARRJEVE PUBLIKE

Tel: 038/ 200-215 59

SHËRBIMI GJEOLOGJIK I KOSOVËS
Kryshef  Ekzekutiv: Fidaim Sahiti
Email: Fidaim.Sahiti@rks-gov.net
Tel: 038/ 200 212 00


AGJENCIA E KOSOVËS PËR EFIÇIENCË TË ENERGJISË
Kryshef  Ekzekutiv: Arsim Kuliqi               
Email: Arsim.kuliqi@rks-gov.net
Tel: 038/200 215-55


DIVIZIONI I PROKURIMIT
Udhëheqës i Divizionit: Selami Berisha
Email: selami.berisha@rks-gov.net

Tel: 038/200 215-32


INSPEKTORATI I ENERGJISË
Udhëheqës i Inspektoratit: Hysni Komoni
Email: Hysni.Komoni@rks-gov.net
Tel: 038 200 215/33


DIVIZIONI PËR KOMUNIKIM PUBLIK
Udhëheqëse e Divizionit: Diana Gjonbalaj          
Email: diana.gjonbalaj@rks-gov.netmea.info@rks-gov.net
Tel: 038/200 215-05

njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO