Lajmet

Tërmet në veri-lindje të PrizrenitPrishtinë, 21.01.2020 - Bazuar në Rrjetin Sizmik, Shërbimit Gjeologjik të Kosovës dhe Qendrës Sizmike Euro-Mediterane, si dhe në analizën numerike të...
Njoftim Prishtinë, 16.01.2020 - Bazuar në Rrjetin Sizmik, Shërbimi Gjeologjik i Kosovës dhe Qendrës Sizmike Euro-Mediterane, si dhe në analizën numerike të Rrjetit...
Njoftim Prishtinë, 26.11.2019 - Duke u bazuar në Rrjetin Sizmik, Shërbimi Gjeologjik i Kosovës dhe Qendrës Sizmike Euro-Mediterane, si dhe në analizën numerike të...

KOSOVO IN UNESCO