Lajmet

MEM riaktivizon Ueb faqen zyrtare Prishtinë, 09 Janar 2009 - Ministria e Energjisë dhe Minierave MEM nga sot ka riaktivizuar ueb faqen zyrtare, e cila ishte bllokuar pas sulmit që hakerët serbë i kanë...
MEM promovon investimet në Frakfurt Frankfurt, 29 nëntor 2008 - Zëvendësministri i Energjisë dhe Minierave, Blerim Rexha me bashkëpunëtorë ka marrë pjesë në “Forumin e parë...

KOSOVO IN UNESCO