Lajmet

Njoftim Prishtinë, 26.11.2019 - Duke u bazuar në Rrjetin Sizmik, Shërbimi Gjeologjik i Kosovës dhe Qendrës Sizmike Euro-Mediterane, si dhe në analizën numerike të...

KOSOVO IN UNESCO