Lajmet

Ministri Lluka kritik ndaj vendeve rajonalePrishtinë, 16.02.2019 - Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Valdrin Lluka, morri pjesë në forumin rajonal të Selanikut ku u diskutua rreth bashkëpunimit më të madh dhe...
Lluka takon delegacionin e BERZHPrishtinë, 05.02.2019 - Ministri i Zhvillimt Ekonomik, Valdrin Lluka u takua me delegacionin e lartë nga Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, e kryesuar nga Drejtori i...

KOSOVO IN UNESCO