Lajmet

Termet në Pejë dhe IstogPrishtinë, 06.03.2018 - Duke u bazuar në Rrjetin Sizmik, Shërbimi Gjeologjik i Kosovës dhe Qendrës Sizmike Euro-Mediterane, si dhe në analizën numerike të...

KOSOVO IN UNESCO