Intervju ministra

Ministri Lluka në emisionin Interaktiv në KTV - 13.07.2018 Intervista e Ministrit Lluka në Telegrafi.com - 04.07.2018 Intervista e ministrit Lluka me Fidan Jupolli në T7 - 21.05.2018 Intervista e ministrit Lluka në emisionin Frontal - T7 - 07.05.2018 Ministri Lluka në emisionin Puls në KTV - 07.05.2018 Intervista e Ministrit Lluka për VOA Ministri Lluka në emisionin Info Magazinë -Klan Kosova - 04.05.2018 Intervista e Ministrit Lluka në Telegrafi.com - 04.05.2018 Ministri Lluka në emisionin Click në RTV 21 - 02.05.2018 Intervistë e ministrit Valdrin Lluka në arbresh.info - 07.04.2018 Intervista e Ministrit Lluka në Mirëngjesi Kosovë në RTK1

Intervistë e ministrit Valdrin Lluka në arbresh.info - 07.04.2018 Ministrit Lluka në RTK emisioni Intervista me Blerimin - 13.03.2018 Intervista e Ministrit Lluka në TV Tribuna Chanel Intervista e ministrit Lluka në emisionin Euro Tribuna - TV Tribuna Chanel Ministri Valdrina Lluka në emisionin Express Intervista në KTV - 31.01.2018 Intervista e Ministrit Lluka në TV Tribuna Chanel Intervista e ministrit Lluka në emisionin Euro Tribuna - TV Tribuna Chanel Ministri Valdrina Lluka në emisionin Express Intervista në KTV - 31.01.2018
Ministri Lluka ne emisionin Fakt Plus Tribuna Chanel
Ministri Lluka në emisionin Clisk në RTV21
Ministri Lluka në emisionin Momentum në TV Rrokum

Kosovën e presin projekte madhore dhe vende të reja pune, thotë ministri i Zhvillimit EkonomikMinistri Valdrin Lluka
Ministri Lluka në emisionin Info Magazina në Klan Kosova
Ministri Lluka në emisionin Puls në KTV - 18.12.2017
Ministri Lluka në emisionin Click në RTV 21 Intervista e Ministrit Lluka në edicionin e lajmeve në RTK - TC "Kosova e Re"
Intervista e Ministrit Lluka në emisionin FaktPlus TV Tribuna Chanel
Intervista e Ministrit Lluka në emisionin Subvencion në RTK


Intervista e Ministrit Valdrin Lluka në emisionin Euro tribuna
Intervista e Ministrit Lluka në TV Express

KOSOVO IN UNESCO