Ministri

Valdrin Lluka - Valdrin Lluka

Lajmet

Njoftim Prishtinë, 26.11.2019 - Duke u bazuar në Rrjetin Sizmik, Shërbimi Gjeologjik i Kosovës dhe Qendrës Sizmike Euro-Mediterane, si dhe në analizën numerike të Rrjetit Sizmologjik të Kosovës, më 26/11/2019 në ora 03.54 sipas kohës lokale,...
Mbahet seminari dy ditor për Sigurinë Kibernetike në Kosovë Prishtinë, 21.11.2019 - Ministria e Zhvillimit Ekonomik (MZHE) në bashkëpunim me Bankën Botërore në Kosovë, Agjencinë e Koresë për Internet dhe Siguri (KISA), Qendra Globale për Zhvillim të Sigurisë Kibernetike (GCCD) si dhe financuar...
njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO