Lajmet

MEM riaktivizon Ueb faqen zyrtare Prishtinë, 09 Janar 2009 - Ministria e Energjisë dhe Minierave MEM nga sot ka riaktivizuar ueb faqen zyrtare, e cila ishte bllokuar pas sulmit që hakerët serbë i kanë...

KOSOVO IN UNESCO