Lajmet

MEM promovon investimet në Frakfurt Frankfurt, 29 nëntor 2008 - Zëvendësministri i Energjisë dhe Minierave, Blerim Rexha me bashkëpunëtorë ka marrë pjesë në “Forumin e parë...

KOSOVO IN UNESCO