Blerim Kuçi - Ministër i Ekonomisë dhe Ambientit -Blerim Kuçi - Ministër i Ekonomisë dhe Ambientit

EDUKIMI

15/06/2005     Diplomë Baçelor në Inxhinierinë Hidraulike
Fakulteti i Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës; Universiteti i Prishtinës


PËRVOJA E PUNËS   
 

5 qershor 2020–aktualisht  -  Ministër
Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit, Prishtinë (Kosovë)


1 janar 2014–aktualisht    Zëvendëskryetar
Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, Prishtinë (Kosovë)


9 shtator 2017–3 shkurt 2020    Deputet
Kuvendi i Republikës së Kosovës


Sekretar i Përgjithshëm
Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, Prishtinë (Kosovë)


1 dhjetor 2009–1 dhjetor 2013    Kryetar i Komunës
Komuna e Therandës, Therandë (Kosovë)


1 dhjetor 2007–1 dhjetor 2008    Ministër
Ministria e Punëve të Brendshme, Republika e Kosovës


1 dhjetor 2006–1 dhjetor 2007    Zëvendësministër
Ministria e Punëve të Brendshme, Republika e Kosovës


1 janar 1991–aktualisht    Pronar
NPN „Hidroterm“ SH.P.K., Therandë (Kosovë)


1 dhjetor 2006–1 dhjetor 2008    Anëtar i Këshillit të Përgjithshëm
Lidhja Demokratike e Kosovës, Prishtinë (Kosovë)

GJUHËT

 Gjuha amtare: Gjuha shqipe

 Gjuhët e huaja: 

Serbo - Kroate     
Gjermanisht    
Anglisht   


KONTAKTI:

e - Mail: blerim.kuci@rks-gov.net

Tel: 20021500
njoftim-per-diskutim-publik

KOSOVO IN UNESCO