Ministri

Lajmet

Zv.Ministri Koci mori pjesë në takimin e Nivelit të lartë të CESEC për gazin Prishtinë, 10.07 - Zëvendësministri i Zhvillimi Ekonomik, Gani Koci ka marrë pjesë në takimin e Grupit të Nivelit të Lartë të Evropës Qendrore dhe Juglindore për lidhjen e rrjetit të gazit (CESEC), që u mbajt me 10 korrik...
Expoforumi: Kosova e Shqipëria diskutojnë projektet e përbashkëta strategjike Prishtinë, 29.06 -Expoforumi “Mënyrat e reja te financimit te projekteve strategjike Kosovë - Shqipëri”, ka mbledhur sot në Prishtinë, përfaqësues institucional të Kosovës dhe Shqipërisë, kompani nga vendi e diaspora si dhe...
Kosova vend i sigurt për investimet e jashtme Prishtinë, 26.06 - Zëvendësministrja e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik (MZHE), Besa Zogaj-Gashi, ka pritur sot në një takim kryetarin e Odës Tregtare Indo-Kosovare, Anil Mishra, të cilën e ka njoftuar atë me orientimet e MZHE-së me...
njoftim
Konsultim Publik - 19.06 PROJEKT-UDHËZIM ADMINISTRATIV (MZHE) Nr.../   PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN EUDHËZIMIT ADMINISTRATIV Nr. 01/ PËR CAQET E BURIMEVE TËRIPËRTËRITSHME TË ENERGJISË...